Ο οργανισμός υγείας που ίδρυσε ο Δρ. Rath χαρακτηρίζεται από κάτι παγκοσμίως μοναδικό: Όλα τα κέρδη διοχετεύονται σε ένα κοινωφελές ίδρυμα.

Για να είστε πάντα ενημερωμένοι, μπορείτε πολυ εύκολα να εγγραφείτε εδώ. Έτσι θα είστε σε θέση να λαμβάνετε τις εβδομαδιαίες ενημερώσεις γύρω από την Υγεία. Φυσικά μπορείτε πολύ εύκολα, να διαγραφείτε από την λίστα μας εδώ.

Το Σώμα μας μάς φανερώνει πώς να πολεμήσουμε τον Καρκίνο – Μέρος 2

Στο προηγούμενο μας Health Science News Page επεξεργαστήκαμε τον σημαν- τικό ρόλο της λιποπρωτεΐνης (α), ή Lp (a), που ενεργεί ως υποκατάστατο για τη βιτα- μίνη C. Η Lp (a) είναι ένα κολλώδες μόριο που περιέχει μια μεγάλη αλυσίδα πρωτεΐ- νης που ονομάζεται απολιποπρωτεΐνη (α), ή apo (α), που συνδέεται με ένα μόριο της λιποπρωτεΐνης χαμηλής πυκνότητας (LDL). Με αυτό τον τρόπο η Lp (a) βοηθά στη μεταφορά της χοληστερίνης και των τριγλυκεριδίων στο σώμα. Επιπλέον, η παρουσία της apo (α) δίνει σ’ αυτό το μόριο άλλα διακριτά χαρακτηριστικά, όπως την ικανότητά της να «κολλάει» στο κολλαγόνο και σε άλλες δομικές πρωτεΐνες ώστε να διευκολύνει την πήξη του αίματος.