Ο οργανισμός υγείας που ίδρυσε ο Δρ. Rath χαρακτηρίζεται από κάτι παγκοσμίως μοναδικό: Όλα τα κέρδη διοχετεύονται σε ένα κοινωφελές ίδρυμα.

Τι μπορείτε να κάνετε εσείς

Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με φίλους, γνωστούς, γείτονες και συναδέλφους

Η ενημέρωση για την υγεία είναι το κλειδί για το μεγάλο στόχο: Υγεία για όλους έως το 2020

Μάθετέ μας καλύτερα. Το πρώτο σας βήμα θα πρέπει να είναι η ενημέρωσή σας σχετικά με τις ιατρικές ανακαλύψεις, τα οφέλη για την υγεία σας με την Κυτταρική ιατρική και τη «Συμμαχία για την Υγεία». Αυτό μπορείτε να το επιτύχετε διαβάζοντας βιβλία του Δρ. Rath και άλλων συγγραφέων σχετικά με την Κυτταρική ιατρική, επισκεπτόμενοι τις σελίδες μας στο διαδίκτυο ή μιλώντας με ανθρώπους που ήδη συμμετέχουν ενεργά στη «Συμμαχία την Υγεία» του Δρ. Rath. Το σημαντικό είναι να το κάνετε. Και να το κάνετε τώρα.

Φροντίστε για την υγεία σας. Οι περισσότεροι άνθρωποι που επικοινωνούν μαζί μας επιθυμούν να κάνουν κάτι παραπάνω για την υγεία τους. Αυτό μπορείτε να το επιτύχετε πολύ εύκολα – δοκιμάζοντας το φυσικό τρόπο θεραπείας στη βάση της Κυτταρικής ιατρικής. Η θετική επίδραση στην υγεία σας μπορεί να διαφανεί με πολλούς τρόπους: Αισθάνεστε γεμάτος/-η ενέργεια, η αρτηριακή σας πίεση επιστρέφει σε φυσιολογικά επίπεδα, η δύσπνοιά σας υποχωρεί, μπορείτε να διανύσετε μεγαλύτερες αποστάσεις πεζός/-ή, δεν υποφέρετε πλέον συχνά από κρυώματα και λοιμώδεις ασθένειες ή αισθάνεστε το αποτέλεσμα της βελτιωμένης κυτταρικής λειτουργίας με άλλον τρόπο. Όταν αισθανθείτε αυτή τη θετική επίδραση, αυτήν την επιτυχία της θεραπείας με κυτταρικές θρεπτικές ουσίες στο ίδιο σας το σώμα, δεν θα θέλετε να το κρατήσετε σαν μυστικό! Θέλουμε να σας ενθαρρύνουμε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με άλλους ανθρώπους.

Ενημερώστε και άλλους σχετικά με τις θετικές σας εμπειρίες. Ενημερώνοντας τους φίλους, συγγενείς, γείτονες και συναδέλφους σας, κάνετε το πρώτο βήμα συμμετοχής σας στη Συμμαχία μας για την Υγεία. Η προσωπική ενημερωτική σας δουλειά μπορεί να ξεκινήσει στο σαλόνι σας, όπου και μπορείτε να μιλήσετε στην οικογένεια ή τους φίλους σας. Έτσι, το σαλόνι σας θα γίνει ένα κέντρο ενημέρωσης για την Κυτταρική ιατρική.

Εκπαιδευτείτε. Όσο περισσότερο δραστηριοποιήστε για τη μετάδοση των πληροφοριών, τόσο περισσότερο θα αισθάνεστε την επιθυμία να μάθετε περισσότερα για την κυτταρική υγεία και την Κυτταρική ιατρική. Όταν συμβεί αυτό, μπορεί να αποφασίσετε να ασχοληθείτε ακόμη πιο εντατικά με την Κυτταρική ιατρική και να μάθετε ακόμη περισσότερα για την επιστημονικά βασισμένη φυσική θεραπεία. Ίσως ακόμη αποφασίσετε να μετατρέψετε την ενημερωτική εργασία για την κυτταρική υγεία και την Κυτταρική ιατρική σε μερική ή πλήρη επαγγελματική απασχόληση.

Βοηθήστε και άλλους να κάνουν το ίδιο. Μόλις κατανοήσετε πόσο αποτελεσματική είναι η Κυτταρική ιατρική για την υγεία και τη ζωή των συνανθρώπων σας, μπορείτε να προχωρήσετε ακόμη ένα βήμα: Μπορείτε να βοηθήσετε άλλους να κάνουν το ίδιο όπως εσείς. Η βοήθεια για τους άλλους βοηθά όλους μας.

Ασφαλώς μπορείτε να μιλήσετε και με τους γιατρούς στην περιοχή σας, τις τοπικές εφημερίδες σας, πολιτικούς εκπροσώπους και άλλα δημόσια πρόσωπα. Το μήνυμά μας είναι ξεκάθαρο: Όσο ταχύτερα διαδοθεί η γνώση σχετικά με την κυτταρική υγεία και την Κυτταρική ιατρική και εφαρμοστεί πρακτικά στην καθημερινότητα των ανθρώπων, τόσο ταχύτερα θα εξαφανιστούν οι σημερινές ενδημικές ασθένειες. Όσο ταχύτερα τερματιστεί το παραπλανητικό εμπόριο με την ασθένεια που ασκεί η βιομηχανία φαρμάκων, τόσο ταχύτερα θα εφαρμοστεί το οικονομικό όφελός προς όφελος των ανθρώπων , των εταιριών του συστήματος υγείας και της κοινωνίας. Όσους περισσότερους ανθρώπους ενθαρρύνετε να κάνουν αυτό που κάνετε εσείς , τόσο περισσότερες ζωές θα μπορέσουν να σωθούν.