Ο οργανισμός υγείας που ίδρυσε ο Δρ. Rath χαρακτηρίζεται από κάτι παγκοσμίως μοναδικό: Όλα τα κέρδη διοχετεύονται σε ένα κοινωφελές ίδρυμα.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Συμμαχίας για την Υγεία του Δρ. Rath

Η εκπαίδευση υγείας και η ενημέρωση σχετικά με τα πραγματικά αίτια των ασθενειών σε κυτταρικό επίπεδο αποτελούν έναν αποτελεσματικό τρόπο πρόληψης των ασθενειών. Μακροπρόθεσμα, είναι ο μόνος τρόπος για τη δημιουργία ενός νέου συστήματος υγείας, κύριο μέλημα του οποίου θα αποτελεί η διατήρηση της υγείας και η εξάλειψη ασθενειών.

Όλο και περισσότεροι άθρωποι συνειδητοποιούν πως φέρουν την ευθύνη για την ίδια την υγεία τους αλλά και για την απόκτηση των απαραίτητων γι’ αυτήν γνώσεων. Αυτός ακριβώς είναι και ο στόχος του εκπαιδευτικού προγράμματος της Συμμαχίας μας για την Υγεία, με τη βοήθεια του οποίου οποίο θα μάθετε βήμα-βήμα όχι μόνο τις κύριες αιτίες των ασθενειών, αλλά και φυσικές μεθόδους για τη διατήρηση της υγείας σας, κυρίως μέσω βιταμινών και κυτταρικών θρεπτικών ουσιών.

Τα προσφερόμενα εκπαιδευτικά προγράμματα της Συμμαχίας για την Υγεία του Δρ. Rath ταξινομούνται σε τρία διαδοχικά βήματα ειδίκευσης για την απόκτηση και τη διεύρυνση των γνώσεων σχετικά με την Κυτταρική ιατρική: Η βασική σειρά μαθημάτων (βασικό σεμινάριο), τα μετεκπαιδευτικά μαθήματα και τα μαθήματα «Σύμβουλος Κυτταρικής ιατρικής».

Κάθε βήμα ειδίκευσης – από τη βασική σειρά μαθημάτων έως τα μαθήματα «Σύμβουλος Κυτταρικής ιατρικής» – είναι ένα βήμα για την απόκτηση γνώσεων και συμβουλευτικής ικανότητας. Ταυτόχρονα αποτελεί μία σημαντική προϋπόθεση για την ενίσχυση της Συμμαχίας για την Υγεία και για την επίτευξη των κοινών μας στόχων.

Βασική σειρά μαθημάτων Κυτταρικής ιατρικής

Η βασική σειρά μαθημάτων παρέχει τις βασικές γνώσεις για τη σημασία των μικροθρεπτικών ουσιών για την υγεία και την εργασία της Συμμαχίας μας για την Υγεία. Η γνώση αυτή μπορεί να αποκτηθεί μέσα σε λίγο χρόνο από τον καθένα. Για το λόγο αυτό, υπάρχουν διάφορες δυνατότητες συμμετοχής στη βασική σειρά μαθημάτων:

 1. Εκπαίδευση από μέλη
  Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να εκπαιδευτείτε από κάποιο ικανό μέλος της Συμμαχίας για την Υγεία και επωφεληθείτε από τη δυναμική της ομάδας. Ως συνοδευτικό υλικό θα σας παρέχουμε εκπαιδευτικά έντυπα σχετικά με τη βασική σειρά μαθημάτων Κυτταρικής ιατρικής. Μιλήστε στο μέλος που σας μίλησε για την Κυτταρική ιατρική σχετικά με τη δυνατότητα εκπαίδευσης.
 2. Βασική σειρά μαθημάτων μέσω διαδικτύου (ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ για την online βασική σειρά μαθημάτων — Ερωτηματολόγιο για το Βασικό Σεμινάριο Κυτταρικής Ιατρικής)
  Η δυνατότητα χρήσης του διαδικτύου είναι σίγουρα ο απλούστερος και ευκολότερος τρόπος ολοκλήρωσης των μαθημάτων. Σε αυτήν την ιστοσελίδα, κάντε απλώς κλικ στο δίπλα πεδίο «Βασική σειρά μαθημάτων online». Δεν χρειάζεται να ολοκληρώσετε τα μαθήματα σε μία και μόνο συνεδρία. Αντίθετα μπορείτε την επόμενη μέρα να συνεχίσετε από το σημείο που διακόψατε το σεμινάριο την προηγούμενη. Έτσι, ο χρόνος ολοκλήρωσης είναι ευέλικτος ώστε να μπορείτε να τον κατανείμετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
 3. Κατ’ οίκον βασική σειρά μαθημάτων με υλικό μαθημάτων (μαθήματα εξ αποστάσεως)
  Εάν δεν επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε εκπαίδευση από κάποιο μέλος και δεν επιθυμείτε να εργαστείτε μέσω διαδικτύου, ενημερώστε μας και παραγγείλετε τα εκπαιδευτικά έντυπα για τη βασική σειρά μαθημάτων Κυτταρικής ιατρικής. Τηλεφωνικά θα μας βρείτε στον αριθμό 0031-457 111 112, στο φαξ 0031-457 111 119 ή στο e-mail info@rath-eduserv.com.

Η εκπαίδευση δεν είναι δύσκολη και μπορούν να την ολοκληρώσουν άνθρωποι κάθε ηλικίας χωρίς κανένα πρόβλημα. Τα περιεχόμενα των μαθημάτων παρουσιάζονται με απλό και κατανοητό τρόπο. Συνοδεύονται από πολλές απεικονίσεις, για να καταστήσουν την κατανόηση από ηλικιωμένους εύκολη και απλή.

Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνεται από την έως τώρα εμπειρία μας με τη βασική σειρά μαθημάτων. Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία άνθρωποι που ολοκλήρωσαν επιτυχώς τη βασική σειρά μαθημάτων, είναι πάνω από 80 χρονών.

Η βασική σειρά μαθημάτων ολοκληρώνεται με ένα σύντομο ερωτηματολόγιο. Όλες οι ερωτήσεις αφορούν στα περιεχόμενα της βασικής σειράς μαθημάτων. Δεν υπάρχουν ερωτήσεις σχετικά με θέματα που δεν περιέχονται στη βασική σειρά μαθημάτων και δεν έχουν εξηγηθεί με παραστατικό και απλό τρόπο. Εάν χρειάζεστε υποστήριξη, αποταθείτε στο μέλος που σας σύστησε ή απευθείας σε μας.

Εάν ολοκληρώστε τη βασική σειρά μαθημάτων online, αποστείλετέ μας το ερωτηματολόγιο απευθείας με τη μορφή e-mail. Σε ότι αφορά τους υπόλοιπους τρόπους συμμετοχής (εκπαίδευση με μέλος ή εξ αποστάσεως), αποστείλετέ το συμπληρωμένο ερωτηματολόγιο στη Dr. Rath Education Services B.V., ώστε να πιστοποιήσουμε την επιτυχή συμμετοχή σας στη βασική σειρά μαθημάτων με το ορθά συμπληρωμένο ερωτηματολόγιο.

Και μην ξεχνάτε: Έχοντας εισαγάγει τη συμμετοχή στη βασική σειρά μαθημάτων ως προϋπόθεση για την εγγραφή ως μέλος, εκπληρώνουμε τις επιθυμίες πολλών συμβούλων μας για βελτιστοποίηση της προσφερόμενης εκπαίδευσης και του επιπέδου εκπαίδευσης μεταξύ των μελών της Συμμαχίας μας για την Υγεία. Εν τέλει, όλοι κερδίζουμε όταν μπορούμε να απαντούμε τεκμηριωμένα σε ερωτήσεις ανθρώπων που ενδιαφέρονται.

Μετεκπαιδευτικά μαθήματα Κυτταρικής ιατρικής

(Η μετάφραση των μετεκπαιδευτικών μαθημάτων δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Τα μαθήματα θα αρχίσουν να διεξάγονται το Φεβρουάριο.)

Τα μετεκπαιδευτικά μαθήματα εμπλουτίζουν και εμβαθύνουν τις γνώσεις της βασικής σειράς μαθημάτων και αποτελούν το δεύτερο στάδιο εκπαίδευσης.

Τα μέλη της Συμμαχίας μας για την Υγεία, τα οποία έχουν ήδη ολοκληρώσει τη βασική σειρά μαθημάτων και επιθυμούν να προχωρήσουν ένα βήμα παραπέρα, μπορούν να εμπλουτίσουν και να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους στα μετεκπαιδευτικά μαθήματά μας.

Με χαρά σας ανακοινώνουμε, πως έχουμε στη διάθεσή μας την πλήρως ανανεωμένη σειρά μετεκπαιδευτικών μαθημάτων. Δεν περιέχουν μόνο τα τελευταία επιστημονικά αποτελέσματα, αλλά και πολυάριθμες προτάσεις και ιδέες από εσάς, τα μέλη μας.

Το βάρος αυτών των μαθημάτων δίδεται στη μετάδοση γνώσεων σχετικά με τη σημασία των μικροθρεπτικών ουσιών ως «συνεργικές ομάδες», δηλ. η συνεργασία ενός συνδυασμού μικροθρεπτικών ουσιών για τη βελτιστοποίηση της κυτταρικής λειτουργίας και της υγείας.

Εκτός από τις γνώσεις στην Κυτταρική ιατρική, τα νέα μετεκπαιδευτικά μαθήματα περιέχουν «εργαλεία», δηλ. συμβουλές και προτάσεις για τον τρόπο συζήτησης και τη συμβουλευτική, που θα σας βοηθήσουν στην επικοινωνία σας με τους ανθρώπους. Τα εργαλεία αυτά μπορούν να σας βοηθήσουν ιδιαίτερα κατά την καθημερινή, ενημερωτική σας δουλειά.

Τα μετεκπαιδευτικά μαθήματα χωρίζονται σε τέσσερις ενότητες και παρέχουν γνώσεις στα εξής θέματα:

 1. Κυτταρικές θρεπτικές ουσίες – Βασικές αρχές και παράγοντες κινδύνου της έλλειψης κυτταρικών θρεπτικών ουσιών
 2. Συνέργειες κυτταρικών θρεπτικών ουσιών – Προσανατολισμένες στις αιτίες λύσεις για τις συχνότερες ενδημικές ασθένειες
 3. Περισσότερο ενεργοί με νέες γνώσεις με τους «Επτά άξονες μίας επιτυχημένης συμβουλευτικής»
 4. Οι απαρχές ενός νέου συστήματος υγείας

Το μεγέθους 200 σελίδων περίπου τετράδιο εργασίας που συνοδεύει τα μετεκπαιδευτικά μαθήματα δεν αποτελεί μόνο τη βάση εργασίας για κάθε συμμετέχοντα στα μαθήματα, αλλά χρησιμεύει και ως πολύτιμο βιβλίο αναφοράς.

Τα μετεκπαιδευτικά μαθήματα αποτελούν μία δυνατότητα ειδίκευσης για όλα τα μέλη της Συμμαχίας για την Υγεία.

Το κόστος συμμετοχής εξαρτάται από τη μορφή των μαθημάτων και τα λειτουργικά έξοδα (ενοικίαση χώρου, γεύματα κτλ). Πληροφορηθείτε σχετικά από τον αρμόδιο των μετεκπαιδευτικών μαθημάτων. Θα βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας στο πίνακα ημερομηνιών.

Ολοκληρώνοντας τα μετεκπαιδευτικά μαθήματα θα έχετε αποκτήσει γνώσεις από τις οποίες θα ωφεληθείτε εσείς και η οικογένειά σας για μια ολόκληρη ζωή. Επιπλέον, θα μπορείτε να μεταδώσετε αυτή τη γνώση σε φίλους και γνωστούς – βοηθώντας έτσι πολλούς ανθρώπους ακόμη.

Εάν έχετε απορίες, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail (beraterausbildung@rath.nl), στο τηλέφωνο +31 457 111 178 ή μέσω φαξ: +31 457 111 184.

Σειρά μαθημάτων «Σύμβουλος Κυτταρικής ιατρικής»

Η μοναδική σειρά μαθημάτων «Σύμβουλος Κυτταρικής ιατρικής» παρέχει ολοκληρωμένες γνώσεις σχετικά με τη δομή και τη λειτουργία των κυττάρων του οργανισμού καθώς και για τη σημασία τους στο ανθρώπινο σώμα.

Βασισμένα στις επιστημονικές ανακαλύψεις της ερευνητικής ομάδας του Δρ. Rath, τα μαθήματα αυτά θα σας παράσχουν μία νέα οπτική σχετικά με τις κύριες αιτίες πολλών ασθενειών. Η σειρά μαθημάτων «Σύμβουλος Κυτταρικής ιατρικής» επικεντρώνεται στο μεταβολισμό των κυττάρων του οργανισμού μας και των ειδικών αναγκών τους σε συγκεκριμένες θρεπτικές ουσίες για υγιείς κυτταρικές λειτουργίες.

Ποιος θα διεξάγει τα μαθήματα «Σύμβουλος Κυτταρικής ιατρικής»;
Τα μαθήματα θα διεξάγονται στη γερμανική γλώσσα από συνεργάτες της Ακαδημίας υγείας του Wittenberg.

Ποια είναι η διάρκεια της σειράς μαθημάτων «Σύμβουλος Κυτταρικής ιατρικής»;
Υπάρχουν τρεις διαθέσιμες επιλογές εκπαίδευσης:

Που και πότε διεξάγονται τα μαθήματα;
Τα μαθήματα διεξάγονται στην πόλη Wittenberg (Γερμανία). Στο διαδίκτυο θα βρείτε μία επισκόπηση των διαθέσιμων μαθημάτων. Ευχαρίστως θα σας στείλουμε ένα φυλλάδιο των μαθημάτων με πίνακα ημερομηνιών που θα ισχύσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πως μπορώ να δηλώσω συμμετοχή;
Εργαζόμαστε σκληρά, ώστε να είμαστε σύντομα σε θέση να προσφέρουμε τη σειρά μαθημάτων στη ελληνική ή τουλάχιστον στην αγγλική γλώσσα. Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στη σειρά μαθημάτων «Σύμβουλος Κυτταρικής ιατρικής», μπορείτε να καταχωριστείτε εδώ. Θα σας ενημερώσουμε μόλις η σειρά μαθημάτων γίνει διαθέσιμη και στη γλώσσα σας, ενημερώνοντάς σας και για τα έξοδα συμμετοχής.