Ο οργανισμός υγείας που ίδρυσε ο Δρ. Rath χαρακτηρίζεται από κάτι παγκοσμίως μοναδικό: Όλα τα κέρδη διοχετεύονται σε ένα κοινωφελές ίδρυμα.

Η Συμμαχία για την Υγεία Δρ Rath

Η «Συμμαχία για την Υγεία» του Δρ. Rath είναι μία μοναδική συμμαχία ανθρώπων, οι οποίοι έχουν οργανωθεί οικειοθελώς για την προάσπιση της υγείας τους και τη διάσωση όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπινων ζωών.

Για να εκπληρώσουμε αυτούς τους στόχους, διεξάγουμε επιστημονικές έρευνες στο τομέα των φυσικών θεραπειών, οι οποίες μπορούν να προλάβουν και να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις κυριότερες ενδημικές ασθένειες της σημερινής εποχής.

Ακόμη, για να εκπληρώσουμε αυτούς μας τους στόχους, ενημερώνουμε τους συνανθρώπους μας σχετικά με τη δράση των φυσικών θεραπειών και της επιστημονικής προόδου στο πεδίο της Κυτταρικής ιατρικής. Με τους τρόπους αυτούς, προσπαθούμε να οικοδομήσουμε ένα σύστημα υγείας, το οποίο θα βασίζεται σε αποτελεσματικές, ελεύθερες παρενεργειών και οικονομικά προσιτές φυσικές θεραπείες.

Το γεγονός αυτό μας διαφοροποιεί ουσιαστικά από τη βιομηχανία φαρμάκων, η οποία ακόμη και σήμερα διατηρεί τα μονοπώλια στα συστήματα υγείας όλου του κόσμου. Η βιομηχανία φαρμάκων είναι ένας επιχειρηματικός κλάδος επενδύσεων, ο οποίος επωφελείται από τη διατήρηση και την εξάπλωση ασθενειών, ώστε να διατηρεί ακμαία την αγορά δισεκατομμυρίων για τα προϊόντα του. Επομένως, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός πως το 80 % των τεχνητών φαρμάκων που διατίθενται σήμερα στην αγορά, απλώς ανακουφίζουν/καλύπτουν συμπτώματα αντί να προλαμβάνουν ή ακόμη και να εξαλείφουν ασθένειες.

Στον αντίποδα της βιομηχανίας φαρμάκων βρισκόμαστε εμείς. Δεν αποτελούμε μία επιχείρηση που ορίζεται από την απληστία των επενδυτών της, αλλά εμπνεόμαστε από την προοπτική της πρόληψης και της εξάλειψης ασθενειών. Για το λόγο αυτό, η έρευνα και η ενημέρωση σχετικά με την αποτελεσματικότητα και το όφελος των φυσικών θεραπειών αποτελούν τον πρωταρχικό μας στόχο.

Το όνομα και οι επιστημονική δράση του Δρ. Rath, γιατρού και επιστήμονα, δημιουργού των επαναστατικών ανακαλύψεων στο πεδίο της κυτταρικής έρευνας και της Κυτταρικής ιατρικής και ιδρυτή της «Συμμαχίας για την Υγεία», εγγυώνται την εφαρμογή στην πράξη των κοινωφελών αυτών σκοπών. Προσχωρώντας στη Συμμαχία για την Υγεία συμβάλλετε με ποικίλους τρόπους στην οικοδόμηση ενός υγιέστερου κόσμου.

Μία νέα φάση

Βρισκόμαστε στο κατώφλι μίας νέας φάσης της Συμμαχίας μας για την Υγεία! Ο στόχος μας είναι πλέον να κάνουμε γνωστή την Κυτταρική ιατρική σε όλο τον κόσμο, έτσι ώστε να αποτελέσει τη βάση ενός νέου συστήματος υγείας με κύριο μέλημα την πρόληψη και την εξάλειψη ασθενειών.

Για την επίτευξη αυτού του στόχου μπορούμε όλοι να είμαστε αισιόδοξοι: Τα τελευταία χρόνια, η Συμμαχία μας για την Υγεία συμμετείχε αποφασιστικά σε επαναστατικές ανακαλύψεις, οι οποίες θα μπορέσουν να εξαλείψουν σε μεγάλο βαθμό ενδημικές ασθένειες της σημερινής εποχής. Μέχρι και πριν από λίγα χρόνια, ο καρκίνος αποτελούσε μία καταδίκη σε θάνατο. Αυτό δεν ισχύει πλέον και σ’ αυτό βοηθήσαμε αποφασιστικά. Έχει επίσης αυξηθεί ο αριθμός των επίσημων φορέων που μας υποστηρίζουν. Για παράδειγμα, ερευνητές του μεγαλύτερου ερευνητικού ιδρύματος του κόσμου, του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας των ΗΠΑ (NIH), επιβεβαίωσαν πως η βιταμίνη C σκοτώνει επιλεκτικά καρκινικά κύτταρα. Με τον τρόπο αυτό, η εργασία μας έχει φτάσει στο κατώφλι της επόμενης φάσης: Δεν χρειάζεται να αγωνιζόμαστε πλέον για να μας πιστέψουν, αλλά μπορούμε να ρωτούμε: «Γιατί δεν το γνωρίζατε αυτό μέχρι σήμερα»;

Ακόμη και στην ασθένεια AIDS διαφαίνεται μία καμπή – παρ’όλη την αντίσταση της βιομηχανίας φαρμάκων. Κατά τη διάρκεια γενικής συνέλευσής του, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) συνέστησε τη χρήση μικροθρεπτικών ουσιών ως ουσιώδες μέτρο κατά του AIDS. Το γεγονός αυτό επισφραγίζει τα αποτελέσματα των επαναστατικών μας τεκμηριώσεων στη Νότια Αφρική, σχετικά με τη σημασία των μικροθρεπτικών ουσιών στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και της καταπολέμησης των ασθενειών ανοσολογικής ανεπάρκειας.

Θα μας βρείτε:

Τηλεφωνικά: +31 (0) 457 111 227
Με φαξ:
+31 (0) 457 111 222
Με e-mail:
Service@Dr-Rath-Gesundheitsallianz.org
Ταχυδρομικά:
Dr. Rath Gesundheits-Allianz,
Sourethweg 9, NL-6422 PC Heerlen

Τηλεφωνικά θα μας βρίσκετε από τις 9 - 17, Δευτέρα έως Παρασκευή.