Ο οργανισμός υγείας που ίδρυσε ο Δρ. Rath χαρακτηρίζεται από κάτι παγκοσμίως μοναδικό: Όλα τα κέρδη διοχετεύονται σε ένα κοινωφελές ίδρυμα.

Με τα χρήματα του ιδρύματος υποστηρίζεται η ερευνητική εργασία σχετικά με τις επιστημονικά βασισμένες φυσικές θεραπείες και η εργασία ενημέρωσης σχετικά με τις επιχειρηματικές μεθόδους της βιομηχανίας φαρμάκων -το εμπόριό της δηλαδή με την ασθένεια.

Η βιομηχανία φαρμάκων δεν διαθέτει κανένα πειστικό επιχείρημα κατά της επιστημονικής δύναμης των ανεξάρτητων ερευνών μας και της ηθικής ακεραιότητας των κοινωφελών ενεργειών μας, και για το λόγο αυτό στρατολογεί όλο και περισσότερους υποστηρικτές της στα ΜΜΕ, στην Ιατρική και την πολιτική για να πατάξει την επιτυχία μας με δικαστικές καταστρατηγήσεις και μία ευρείας κλίμακας καμπάνια δυσφήμισης. Οι ενέργειες αυτές είναι όμως καταδικασμένες σε αποτυχία, εφόσον δεν υπάρχουν επιστημονικά επιχειρήματα.

Υποστηρίζοντας τους στόχους μας και την εργασία μας, ενισχύετε την αντιπαράθεσή μας με το εμπόριο με την ασθένεια και βοηθάτε να γίνει σύντομα η απελευθέρωση της υγείας γεγονός - για το καλό εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλον τον κόσμο.

Βοηθήστε μας ενεργά, παραπέμποντας και άλλους σε αυτήν την ιστοσελίδα!